De buitendouche is voor meer situaties geschikt dan u denkt!


In de zomer genieten van eigen tuin is het beste dat er is. En doordat de zomers in eigen land steeds langer en warmer worden, wordt het voor veel mensen ook steeds minder interessant om tijdens deze maanden op vakantie te gaan. Want waarom uren in een warme auto, of krap vliegtuig zitten op weg naar warmere oorden als thuis het zonnetje ook lekker schijnt?

Thuis is echter vaak het nadeel dat verkoeling zoeken niet zo eenvoudig is. Op vakantie plonst u lekker in het zwembad van het hotel of de camping en het strand ligt vaak om de hoek. Thuis moet er dan toch weer van alles gearrangeerd worden om die benodigde verkoeling te krijgen. Want laten we eerlijk zijn…niet iedereen heeft zomaar een vast zwembad in zijn of haar tuin. Dus u moet op de fiets of in de auto naar het dichtstbijzijnde openbare zwembad, natuurbad of strand. Of iets gemakkelijker maar vaak ook nog een hele klus: het zwembadje in de tuin moet nog opgezet worden.

Maar deze “problemen” verdwijnen heel eenvoudig met een buitendouche in de eigen buitenruimte.

Een buitendouche kan natuurlijk ook als losstaand item geplaatst worden, neemt weinig plaats in beslag en kan daardoor in de kleinste buitenruimte geplaatst worden, ongeacht de grote van uw tuin. Heeft u alleen een kleine patio of balkon, een buitendouche past altijd. En dat betekent dat u voor verkoeling gewoon lekker thuis naar buiten kunt lopen. 

LB Solutions biedt Buitendouches aan met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kijk maar eens bij onze standaardmodellen en vraag zeker ook even onze brochure aan.

En denkt u na het bekijken van ons aanbod dat een buitendouche nog steeds niet past in uw buitenruimte? Dan kunnen wij altijd een douche op maat maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in onze showroom


« Meer nieuws