U krijgt van ons een warme douche!


De zomervakantie is nu echt voor bijna iedereen wel voorbij. Jammer he!? Maar een nieuw seizoen biedt ook weer nieuwe vooruitzichten, zoals de start van het woonseizoen in oktober. Bent u een interieur- en design liefhebber? Dan is deze maand vast uw lievelingsmaand (van ons in ieder geval wel ;-). En omdat dit onze favoriete periode is, willen wij iets extra’s doen voor onze trouwe volgers.

Wij geven daarom een warme douche weg!

Nee, niet letterlijk…maar figuurlijk, in de vorm van een leuke winactie!

Wat gaan we doen? Wij gaan 2 toegangskaarten voor de vtwonen & design beurs verloten onder onze trouwe volgers. Hoe doet u mee? Heel eenvoudig, u hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen. Onder alle inzendingen verloten wij de tickets. 

Wilt u anderen ook een kans gunnen? Attendeer hen dan via Facebook op onze actie. Daarmee verhoogt u ook direct uw eigen winkans, want als uw vriend/vriendin wint mag u misschien wel met hem/haar mee!


Actievoorwaarden:

  • Er zal 1 persoon als winnaar worden uitgeloot, hij/zij ontvangt 2 toegangskaarten voor de vtwonen & designbeurs 2019.
  • Deelnemen kan t/m 22 september 2019. Inzendingen die na deze datum binnenkomen, worden niet meegenomen in de loting.
  • Deelnemers moeten minimaal 16 jaar en ouder zijn.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  • Personeel van LB Solutions is uitgesloten van deelname.
  • De uitslag wordt uiterlijk 24 september 2019 bekend gemaakt via onze website en Facebookpagina. De winnaar ontvangt ook een persoonlijk bericht via e-mail.


Geen voorwaarde om kans te maken, maar wel een tip:

Via Facebook publiceren wij regelmatig leuke acties en interessante aanbiedingen. Wilt u op de hoogte blijven? Volg dan onze Facebookpagina.


Ja, LB Solutions mag mij periodiek middels e-mail nieuwsbrieven op de hoogte houden van ontwikkelen, nieuwe producten en diensten.
Ik heb interesse in een buitendouche van LB Solutions en zou graag een brochure per post ontvangen.
Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de inhoud. Ik stem ermee in dat de door mij ingevulde persoonsgegevens gebruikt worden om mijn vraag te kunnen beantwoorden en contact met mij op te nemen. *

« Meer nieuws