Helaas, het zomerseizoen is ten einde. Maar niet getreurd, volgend jaar komt ‘ie weer terug ;-).


Deze periode is een perfecte tijd om buiten het e.e.a. alvast voor te bereiden op de herfst en winter. Bomen en planten kunnen gesnoeid worden, het gazon kan bijgemest worden en de meeste buitenaccessoires mogen langzaam naar binnen gehaald worden om te voorkomen dat ze door de weersinvloeden te snel verouderen.

Een buitendouche van LB Solutions hoeft niet naar binnen, die mag het hele jaar gewoon buiten staan. Maar een beetje liefde en aandacht is nooit verkeerd. Met wat extra verzorging gaat deze jaren mee zonder de oorspronkelijke uitstraling te verliezen. We geven daarom een paar tips:

  1. Reinig de buitendouche eerst met schoon water en een krasvrije spons of doek. Let op: microvezeldoekjes bevatten (zoals de naam al zegt) kleine harde deeltjes die krassen kunnen veroorzaken. Gebruik dus liever een zachte spons of zeem.
  2. Reinig de buitendouche hierna met onze AC03 Plus 3000, een onderhoudsmiddel op basis van hoogactieve reinigingsbestanddelen. Plus 3000 kan gebruikt worden om sterk verontreinigde oppervlakken te bewerken, het oppervlak krijgt na het reinigen een hoge optische kwaliteit.
  3. Geef het oppervlak nog een extra boost met de AC02 onderhoudsmiddel, deze verwijderd de laatste vlekken van het RVS en heeft een streep loze afwerking.
  4. Ook in de winter kunt u uw buitendouche gewoon blijven gebruiken, maar houdt tijdens de wintermaanden het weerbericht goed in de gaten. Sluit de kraan als vorst voorspeld wordt en laat ook even de leiding leeglopen. Vorst voorbij? Dan kan de kraan weer open
  5. Wilt u uw buitendouche in de winter geheel zorgeloos kunnen gebruiken? Neem dan een vorstbeveiliging, hiermee kunnen leidingen niet bevriezen en is uw buitendouche 365 dagen per jaar te gebruiken.

En dat was het!

Zoals u ziet helemaal niet zo veel werk maar wel optimaal resultaat en jarenlang plezier.

Heeft u nog vragen? U kunt altijd bellen of mailen, wij staan voor u klaar.


« Meer nieuws