Zwart, is hipper dan hip! Dé trendkleur die niet snel zal verdwijnen.


Zwart gecoat RVS in het interieur, het is immens populair! Steeds meer mensen kiezen voor de moderne, maar ook industriële look van zwart gecoat RVS. Zwart is het helemaal en gaat voorlopig ook niet meer weg. Integendeel…deze trendkleur wordt langzaamaan steeds verder doorgetrokken, ook naar tuin en balkon. De buitenruimte wordt steeds meer een verlengstuk van de woning en wat is er nu mooier dan die buitenruimte helemaal aan te laten sluiten op het interieur? Dat wordt o.a. bereikt door elementen uit het interieur ook in de tuin te gebruiken.

Om ook uw buiten-wellness aan te laten sluiten op die prachtige trendkleur, zijn onze rvs buitendouches uiteraard ook in het zwart verkrijgbaar!

Onze zwarte buitendouches worden net als alle andere vervaardigd van het oersterke rvs, maar in dit geval voorzien van een supersterke coating. Voor deze coating kunt u kiezen uit verschillende RAL kleuren, zoals RAL 9005 of RAL Volcanic. Deze coating geeft de douche een prachtig strakke en moderne uitstraling, waardoor deze in ieder hedendaags tuinontwerp past.

De keuze uit de modellen die ook in zwart uitgevoerd kunnen worden is vrij ruim dus er zit zeker weten een model tussen dat u zal aanspreken. Wilt u meer weten of onze zwarte buitendouches? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


« Meer nieuws