Buitendouches van LB Solutions zijn ook te vinden in het buitenland


Wist u dat wij onze buitendouches ook over de landsgrens heen leveren? Zo hebben al heel wat mensen buiten Nederland en België ons weten te vinden. De LB Buitendouches staan inmiddels ook op meerdere plekken in Zwitserland, Frankrijk en Bonaire.

Hoe gaat dat dan, horen wij u denken…

In principe hoeft dat niet zo moeilijk te zijn. U zoekt de buitendouche uit die bij uw wensen en eisen past (lees daarvoor ook eens ons artikel ‘welke buitendouche past bij mij’ ) spreekt met ons af waar deze geleverd moet worden en wij doen de rest!


Zij gingen u al voor

Onze klanten in het buitenland zijn zowel particulieren als bedrijven. Zo hebben wij douches mogen leveren bij resorts op Bonaire die deze als extra service voor hun gasten nabij het strand geplaatst hebben. Maar ook eigenaren van vakantiewoningen in bijvoorbeeld Zwitserland, kozen voor een stijlvolle buitendouche van LB Solutions. Onze douches zijn niet alleen heel mooi, maar ook oerdegelijk en daardoor een perfecte keuze voor een locatie buiten Nederland. Een buitendouche van LB Solutions gaat jaren mee, ook in de nabijheid van zeewater.

 


Ongekende mogelijkheden

Ons assortiment buitendouches is onlangs weer vernieuwd en aangevuld met enkele nieuwe modellen, waardoor er voor iedereen keuze genoeg is. Van ronde tot rechte en van vrijstaand tot inbouwmodellen. Maar komt u er toch niet helemaal niet uit, of heeft u specifieke wensen? Dan behoort maatwerk uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Buitendouche naar het buitenland vervoeren

Het naar het buitenland vervoeren van onze buitendouches, besteden wij uit aan een vervoersdienst en gaat altijd in goed overleg met de klant. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de buitendouche goed verpakt wordt, waardoor deze volledig beschermd is en onbeschadigd op de bestemming aankomt.

De kosten voor dit vervoer zijn geheel afhankelijk van de bestemming en vervoersdienst, maar worden altijd vooraf met u besproken zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Indien u hierover zelf goede afspraken kunt maken met een door u gekozen bedrijf, kan dat uiteraard ook. Dan regelen wij het verder met deze transporteur.

Kortom ook als u buiten Nederland een buitendouche van LB Solutions zou willen, dan is dat gewoon mogelijk. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.


« Meer nieuws