LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.5 gebaseerd op 12 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Wellness in de badkamer


Dé nieuwe trend: een vrijstaande douche in de badkamer

Onze douches zijn in eerste instantie ontwikkelt voor gebruik in de buitenruimte. Maar het design van de douches maakt dat ze inmiddels ook zeer geliefd zijn voor gebruik in de badkamer. Steeds meer mensen vragen naar de mogelijkheden om onze buitendouches naar binnen te halen. Een vrijstaande douche is namelijk niet alleen een sieraad voor iedere badkamer, maar met de heerlijk overdadige waterstraal ook hét toppunt van luxe & wellness. Een echte spa in eigen huis.

Doordat onze douches een universele aansluiting hebben, is het monteren ervan niet moeilijker dan het monteren van een standaard badkamerdouche. Dat betekent dat al onze buitendouches ook geschikt zijn voor binnen gebruik en wij daarmee een ruime keuze in model en uitvoering kunnen bieden. Voor iedere badkamer is een passende oplossing, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk wanneer het standaard aanbod voor u niet toereikend is.


Iedere dag een cadeautje voor uzelf

Met onze design douches tovert u uw badkamer om tot een echte thuisspa. Dus wilt u graag iedere dag op de meest ontspannen manier de dag starten en afsluiten? Overweeg dan een douche van LB Solutions voor uw badkamer.


Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.


« Meer nieuws