Recensies


Lees hieronder wat onze klanten over onze buitendouchs te vertellen hebben:

Wolf Vandekerckhove

Heel mooi ontworpen buitendouches - wij hebben de cumulus met handdouche - en bovenal een fantastische service. Montage gebeurt heel éénvoudig. De eerste weken van gebruik voorlopig perfect. Kan enkel het team van LB aanbevelen.

Originele review bekijken

Lotte Delbaere

Uitstekende service! Zeer klantgericht en mooie producten.

Originele review bekijken

Patrick van Dooren

Wij hebben bij LB Solutions een geweldig mooie en strakke buiten douche gevonden. Deze past perfect in het plaatje van onze nieuwe wellness tuin. De bestelling, levering als ook de support/informatie voorziening voor het installeren is perfect door Wim verzorgd. Installatie ging eenvoudig. Wij zijn erg blij met deze fantastische buiten douche, voorzien van warm/koud water en handdouche in stijl. Top service en product en daarom zeker een aanrader...!

Originele review bekijken

René Slütter

Na een beetje zoeken op internet kwamen we bij LB Solution op de site en hebben een geweldige RVS buitendouche bij hun besteld waar we super tevreden mee zijn !!

Originele review bekijken

Jelle Jöerissen

LB Solutions heeft mij goed geadviseerd bij het aanschaffen van een buitendouche. Ik ben dan ook erg blij met mijn aankoop. Al mijn vragen gedurende het aankoopproces werden tijdig beantwoord. Kortom, een bedrijf met een goede service en die bovenal zeer hoog kwalitatieve buitendouches fabriceren.

Originele review bekijken

Lieven De Wachter

Na een lange zoektocht via via bij LB Solutions terecht gekomen. Een mooi aanbod (voor elke smaak wel een oplossing) en zeer degelijk materiaal. De communicatie vooraf was heel vlot en Wim was altijd erg snel in het beantwoorden van vragen. Nu hij geïnstalleerd is kunnen we ook bevestigen dat de installatie erg makkelijk was en dat het eindresultaat super is. Bedankt Wim en Nick!

Originele review bekijken

Con Snijders

Onze RVS buitendouche, geleverd door LB Solutions, staat prachtig bij ons zwembad en past perfect bij de stijl van het huis. De montage was eenvoudig doordat Wim ons de benodigde informatie/tekeningen leverde en een zeer stevig doch handzaam anker waar de douche op bevestigd moest worden. Hierdoor kon onze monteur de douche makkelijk stellen zodat deze in zowel verticale als horizontale richting mooi waterpas stond op onze houten vlonder. Wim, bedankt voor je deskundige hulp en je bereidbaarheid om mee te denken voor een optimale oplossing!

Originele review bekijken

Ariëtte Haars

Na een goed en persoonlijk advies gekozen voor een mooie oplossing op mijn dakterras. De medewerker heeft er alles aan gedaan om de douche op tijd te leveren! Ben heel blij met het eindresultaat! Prima bedrijf met dito service en product.

Originele review bekijken

Jos Van Oekel

Duidelijke site wat de keuze makkelijk maakt. Mooi design, hoogwaardige afwerking en prima service. Bestel de douche wel op tijd als je ervan wilt genieten als het weer mooi wordt, want de levertijd is wel wat langer dan de standaard douches waar het internet mee volstaat. Geduld is een schone zaak en in dit geval zeker de moeite waard!

Originele review bekijken