LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.5 gebaseerd op 17 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Zeewater bestendige buitendouche


Zeewater bestendige buitendouche

Bent u woonachtig en/of werkzaam in een kustgebied? Dan weet u waarschijnlijk alles van de behoorlijk hevige invloed die het zoutwater heeft op alles dat u buiten heeft staan. Bij alles dat u buiten neer wilt zetten zal rekening gehouden moeten worden met de zoutwater bestendigheid en helaas is dat niet altijd mogelijk. Maar met een LB buitendouche…kan dat gelukkig wel!

Een buitendouche van LB Solutions is bestand tegen de invloeden van zeewater

Wij horen u denken, “dat zal wel”, maar het is geen fabeltje. Een buitendouche van LB Solutions kan ook in kustgebieden gewoon geplaatst worden. Geef bij uw bestelling wel altijd door dat u van plan bent om de buitendouche in een kustgebied (of bijvoorbeeld op een boot) te plaatsen. Houdt er rekening mee dat de invloed van zeewater ver rijkt, tot wel 20 km uit de kust.

Wanneer uw buitendouche in een kustgebied geplaatst wordt, adviseren wij altijd om te kiezen voor een uitvoering in RVS 316. Dit materiaal is namelijk uiterst bestand tegen de invloeden van zeewater. RVS 304 en gecoat RVS raden wij af omdat de invloeden van zeezout op deze materialen zeker wel zijn sporen zal nalaten. 

Wilt u genieten van een weldadige douche in de buitenlucht aan zee, kies dan voor LB Solutions!

Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van buitendouches aan bijvoorbeeld jachtbouwers en strandpaviljoenen, dus wij weten wat er nodig is om deze producten lang mee te laten gaan.

Meer weten over buiten douchen aan de kust?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor bedrijven en particulieren die rondom de kust gevestigd zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.