LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.3 gebaseerd op 24 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Buitendouche op maat


LB Solutions combineert design, kwaliteit en duurzaamheid in unieke buitendouches. Ons assortiment standaard modellen is divers en door uitbreiding met opties en accessoires voor veel situaties toepasbaar. Maar u bent wellicht op zoek naar iets uniekers, een buitendouche die helemaal aansluit bij het tuinontwerp en de materialen die daarbij gebruikt zijn. Of misschien moet uw buitendouche wel voldoen aan een specifieke maatvoering vanwege de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Dit is voor LB Solutions geen probleem. Wij denken graag met u mee! Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn en wij ontwerpen een buitendouche die daaraan voldoet.

Wat is er mogelijk met een tuindouche op maat?

LB Solutions ontwierp en vervaardigde al voor diverse klanten een buitendouche op maat. Vragen die o.a. de revue gepasseerd hebben, zijn bijvoorbeeld: “Kan ik een buitendouche laten maken waarbij het water uit het plafond lijkt te komen?”, “Is het mogelijk om de douche demontabel te maken?” “Kan mijn tuindouche ook aan een gevel gemonteerd worden, i.p.v. vrijstaand in de ruimte?”. Voor deze en nog veel meer verschillende vragen hebben wij naar tevredenheid een passende oplossing bedacht en uitgevoerd. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze maatwerk buitendouches.

 

Buitendouche geïntegreerd in houten tuinhuis, met mengkraan voor warm en koud water.

 

Buitendouche geïntegreerd in houten tuinhuis, voorzien van handdouche voor extra comfort en gemak.

Buitendouche geïntegreerd in stenen tuinhuis, waardoor deze nauwelijks ruimte inneemt en perfect past in het tuinontwerp.

Buitendouche op maat, uitgevoerd in zwart. Super strak en helemaal van deze tijd.

Buitendouche op maat, uitgevoerd in Cortenstaal. Een prachtige match met het tuinontwerp!

Buitendouche op maat geïntegreerd in reeds aangelegde buitendouche ruimte. Een prachtige combinatie van stoere materialen en luxe in eigen tuin.

Wilt u ook graag een uniek exemplaar? Daag ons uit!