LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.3 gebaseerd op 24 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Een buitendouche van LB Solutions is een duurzame keuze!


Duurzaamheid: het is inmiddels een hot topic, maar voor LB Solutions altijd als vanzelfsprekend geweest.

Sinds 2007 vervaardigen wij producten voor tuin, terras, strand en andere buitenruimtes. Vanaf de start hebben wij onszelf altijd ten doel gesteld om alleen producten met een lange levensduur te vervaardigen om op deze manier onze voetafdruk zo klein mogelijk houden. Wij maken geen wegwerpartikelen, maar producten die gegarandeerd lang meegaan.

Alle artikelen worden volledig in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bestaan voornamelijk uit rvs gecombineerd met andere hoogwaardige materialen. Onze producten zijn hierdoor bestand tegen weersinvloeden en zeewater bestendig, hebben daardoor een lange levensduur (minimaal 20-30 jaar).

Korte transporttrajecten en minimaal verpakkingsmateriaal voor duurzame productie

Naast het gebruik van hoogwaardige materialen, proberen wij ook op andere manieren onze voetprint zo klein mogelijk te houden. Wij werken bijvoorbeeld alleen samen met bedrijven die dezelfde waarden nastreven en gevestigd zijn in de Benelux. Dat laatste doen wij om de transporttrajecten voor de benodigde materialen zo kort mogelijk te houden.

Verder hebben wij een eigen bezorgdienst voor de levering van onze producten. Zo kunnen wij alle ritten zo efficiënt mogelijk inplannen en daarmee het aantal kilometers beperken. Ook kunnen wij hierdoor besparen op verpakkingen, wij hoeven nl. geen rekening te houden met de verpakkingsvereisten die externe bezorgers stellen om een schadeloze levering te kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen wij de hoeveelheid verpakkingsafval tot een minimum beperken.

Zo kunnen wij u een duurzame oplossing bieden om te genieten van wellness in eigen tuin.

Interesse gewekt?

Bent u nieuwsgierig naar hoe ons productieproces verloopt of wilt u graag de producten met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom in onze werkplaats en showroom.


« Terug naar het overzicht