LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.3 gebaseerd op 24 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Buiten douchen in de winter, het kan echt!


Het gebruik van en buitendouche is heel divers. Er zijn mensen die de buitendouche alleen maar in de zomer gebruiken i.c.m. een buitenzwembad, met name om voor of na het zwemmen even af te spoelen. Ook zijn er mensen die de buitendouche alleen maar gebruiken i.c.m. een buitensauna of jacuzzi. En er zijn mensen die de buitendouche solo gebruiken en het liefst iedere dag een douche in de buitenlucht nemen. En met onze vorstbeveiliging is dat allemaal mogelijk. Onze buitendouches kunnen 365 dagen per jaar gebruikt worden.

365 dagen per jaar buiten douchen, hoe werkt dat dan?

Wij bieden als optie een 365 dagen vorstbeveiliging, dit is een warmtelint dat ervoor zorgt dat het leidingwerk van de buitendouche vorstvrij blijft en dus ook op winterse dagen gewoon gebruikt kan worden. Het is een stekkerklaar product met een automatische thermostaat. Hierdoor schakelt deze automatisch in bij vorst en houdt de leidingen warm tot 10 graden. Zo blijft het leidingwerk vorstvrij en wordt vorstschade voorkomen. Wanneer de buitentemperatuur weer boven de vorstgrens komt, schakelt het systeem vanzelf weer uit. Zo wordt het stroomverbruik tot een minimum beperkt.

De voordelen van onze vorstbeveiliging

Door de automatische thermostaat is het systeem zelfsturend en heeft u er geen omkijken naar. U wordt dus niet verrast door onverwachte nachtvorst en voorkomt daarmee onnodige schade door het bevriezen van leidingen. Dus zelfs als u niet van plan bent om in de winter te douchen, biedt onze vorstbescherming extra voordelen. Doordat het systeem zelfsturend is, schakelt deze ook vanzelf uit en voorkomt u onnodig stroomgebruik wanneer het niet vriest. Een ander zeer groot voordeel is dat de liefhebber het hele jaar gebruik kan maken van de buitendouche en dus ook in de winter heerlijk kan genieten van een douche in de buitenlucht.

Het enige dat er ervoor nodig is, is een stroomvoorziening nabij de buitendouche. Als de stroomvoorziening wat verder van de douche verwijderd is, dan kan deze eenvoudig met een giethars pakket aan een grondkabel verbonden worden.

Wilt u ook 365 dagen per jaar gebruik maken van uw buitendouche?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of maak een afspraak om een kijkje te nemen in onze werkplaats en showroom.


« Terug naar het overzicht