LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.5 gebaseerd op 17 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Buitendouche in België geleverd


LB Solutions levert haar buitendouches altijd tot bij u aan de deur, ook als u buiten Nederland woont, zoals bijvoorbeeld in België.

Zo komen wij regelmatig in de Vlaamse streken Kust, Westhoek, Brugse Ommeland, Leiestreek, Meetjesland, Vlaamse Ardennen, Scheldeland, Waasland, Groene Gordel, Hageland, Antwerpse Kempen en Limburg om onze buitendouches te leveren. En ook buiten Vlaanderen komt uw buitendouche gewoon naar u toe.

Hoe werkt dat dan?

Zodra uw buitendouche gereed is, nemen wij contact met u op om een leveringsafspraak in te plannen. Op de afgesproken datum komen wij, op het door u aangewezen adres, uw buitendouche leveren. U hoeft daarvoor niks extra’s te doen, u hoeft er alleen maar voor te zorgen dat er iemand aanwezig is om de buitendouche in ontvangst te nemen.

Bent u woonachtig in België en op zoek naar een buitendouche?

Kijk dan zeker even verder op onze website. Wij hebben een mooi assortiment standaardmodellen, maar wij kunnen uw buitendouche ook geheel op maat maken. Aarzel dus niet, want ook als u in België woont kunt u het hele jaar genieten van wellness in de eigen buitenruimte. En als u dat wenst, kan dat zelf het hele jaar door!

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst te ontvangen.