LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.3 gebaseerd op 20 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Over ons


LB Solutions is met trots een Nederlands bedrijf, dat zich volledig heeft toegelegd op het ontwerp en de vervaardiging van buitendouches. Vanuit onze werkplaats in Valkenburg maken wij met veel passie en plezier de mooiste producten voor buiten. Alle artikelen worden volledig in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bestaan voornamelijk uit RVS gecombineerd met andere hoogwaardige materialen. Hiermee kunnen wij een optimale combinatie van design, functie en degelijkheid bieden.

LB Solutions is ontstaan uit een brede interesse in de diversiteit aan mogelijkheden die RVS te bieden heeft. Met RVS kun je producten maken die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens een heel leven lang meegaan. Daarbij zag ik dat mensen steeds vaker de tuin gaan betrekken bij het interieur van hun woning en steeds meer binnen functies (zoals eten, koken, baden en douchen) naar buiten halen. Een ontwikkeling die overgewaaid is uit mediterrane landen, waar dit al jaren gebruikelijk is. Het Nederlandse klimaat is echter wat grilliger en daardoor moeten we bij het naar buiten halen van deze functies kiezen voor duurzame producten, vervaardigd van materialen die tegen verschillende weersinvloeden bestand zijn. In het vervaardigen van producten die aan die eisen kunnen voldoen, zag ik een uitdaging die ik graag aanging en ben daarom gestart met experimenteren. Een experiment dat al snel een serieuze aangelegenheid werd en resulteerde in de oprichting van LB Solutions.

Sinds 2007 maken wij iedere dag met veel plezier de mooiste RVS producten voor ieders tuin, terras, jacht of andere buitenruimte. Bent u nieuwsgierig naar hoe ons productieproces verloopt of wilt u graag de producten met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom in onze werkplaats en showroom.

Wim Beckers
LB Solutions


LB Solutions in de media