Veelgestelde vragen

Kunnen de buitendouches ook tegen de invloeden van zeewater?

Indien de buitendouche uitgevoerd wordt in RVS 316 is deze bestand tegen zeewater invloeden. Bent u van plan om uw buitendouche dus in een buitenruimte aan zee, of op een boot te plaatsen laat deze dan dus uitvoeren in RVS 316. Neem gerust contact met ons op indien u hierover nog vragen heeft.


Van welk materiaal zijn de buitendouches van LB Solutions gemaakt?

Standaard voeren wij alle buitendouches uit in RVS 304, alle onderen (m.u.v. de geïntegreerde douchekop) zijn ook uitgevoerd in RVS 304. Verschillende modellen zijn ook verkrijgbaar in RVS 316, bij het bestellen/opvragen van een offerte kunt u kiezen welke RVS uitvoering u wenst.


Hoe moet ik de buitendouche monteren?

Onze buitendouches kunnen op een harde ondergrond geboord worden. Door gebruik te maken van een instort anker (MV01) kan de buitendouche ook op elke andere (dus ook zachte) ondergrond geplaatst worden.


Ik wil alleen een koud water functie op mijn buitendouche, kan dat ook?

Ja, we kunnen de buitendouche voorzien van een open/dicht functie waardoor er slechts een enkele leiding naartoe gaat. Zou u achteraf toch nog warm water willen toevoegen dan is dit mogelijk door plaatsing van een temperatuurregelaar.


Moet een buitendouche in de winter gedemonteerd worden i.v.m. kans op bevriezing of schade?

De buitendouches van LB Solutions zijn van hoogwaardig RVS en kunnen daardoor ook in de winter buiten blijven staan. U hoeft uw buitendouche dus niet te demonteren. Sterker nog, indien u uw buitendouche verrijkt met een vorstbeveiliging, dan kunt u zelfs in de winter de douche gewoon blijven gebruiken.


Hoe kan ik een RVS buitendouche het beste onderhouden?

Met onze onderhoudsproduct AC02 RVS cleaner zorgt u ervoor dat de buitendouche een mooie uitstraling behoud. Meer informatie vindt u bij het product, tevens ontvangt u bij levering van de buitendouche een document met tips voor onderhoud.