LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.5 gebaseerd op 17 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Welke kraan voor uw buitendouche?


Onze standaard buitendouche modellen hebben allemaal een uniek design. We hebben rechte en ronde modellen, vrijstaande buitendouches en een wandmodel. Iedere buitendouche komt ook met zijn eigen vorm kraan, zo is de kraan van de Calvus bijvoorbeeld rond en die van de Arcus vierkant. De mengkranen (warm/koud) van deze buitendouches zijn voorzien van een hendel.

De Cirro en Cirrus hebben daarentegen een hele andere kraan, deze kraan heeft de vorm van een wiel en blijft qua vorm hetzelfde, ook wanneer u kiest voor de warm/koud functie (mengkraan). Dat werkt heel eenvoudig: door de kraan naar links te draaien geeft de douche warm water en bij naar rechts draaien komt er koud water uit de douche.

De bovengenoemde kranen zijn standaard combinaties zoals wij deze bedacht hebben voor de betreffende buitendouches, maar zijn ook uitwisselbaar. Wilt u bijvoorbeeld graag een Cirrus buitendouche, maar heeft u liever de kraan van de Calvus? Dan is dat geen enkel probleem, bij het bestellen van uw buitendouche kunt u aangeven welke kraan u graag wilt hebben. U kunt er ook voor kiezen om de kraan in een contrasterende kleur te laten coaten, wat dacht u bijvoorbeeld van een rode kraan op een rvs buitendouche?

Naast de open-dicht kranen bieden wij ook een pushkraan, welke vooral voor commercieel gebruik zeer interessant is. Plaatst u bijvoorbeeld een buitendouche bij een openbaar zwembad, of bij een beachclub als service voor de badgasten? Kies in die gevallen dan zeker voor de pushkraan, bij het indrukken van de kraan geeft de buitendouche water en stopt vervolgens na enige tijd automatisch met water geven. Dat bespaart onnodig waterverbruik.

Ook de pushkraan past op iedere buitendouche en kan daardoor met iedere buitendouche gecombineerd worden. Wij adviseren zeker om deze kraan te overwegen bij commercieel gebruik van de buitendouche, maar ook voor priv├ędoeleinden is deze uiteraard zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die het heerlijk vinden om te spetteren onder de buitendouche maar, door andere afleidingen, snel vergeten om de douche ook uit te zetten wanneer zij deze niet meer gebruiken.

Zoals u ziet zijn er behoorlijk wat keuzes op het gebied van de kraan voor uw buitendouche. Welke voor u het meest geschikt is, hangt van verschillende factoren af, zoals de functionaliteit die u zoekt en wat u mooi vindt. Vindt u het lastig om een goede keuze te maken? Kom dan een keer langs in onze showroom, wij adviseren u graag. 


« Terug naar het overzicht