De schoonheid van RVS in de buitenruimte


LB Solutions vervaardigd design buitendouches van RVS. We hebben voor dit materiaal gekozen omdat het oersterk en bestand tegen weersinvloeden is. Buitendouches moeten natuurlijk wel het hele jaar buiten kunnen staan zonder dat er slijtage ontstaat. Maar, rvs is zoveel meer dan dat! RVS is namelijk ook gewoon mooi, helemaal in combinatie met de kleurschakeringen van buiten.

Een RVS buitendouche past zich aan de omgeving waarin de douche staat aan. Is de douche geplaatst tussen het groen (bijvoorbeeld een prachtige groene haag of tussen een paar mooie groene bomen), dan zal u zien dat de douche ook groen kleurt doordat de kleuren prachtig gereflecteerd worden in het materiaal. Staat de douche in de buurt van een mooi gekleurd bloemenperk, dan zal u zien dat de kleuren uit dat het bloemenperk prachtig gereflecteerd worden in de buitendouche.

En bedenk wat het doet als het zonnetje lekker schijnt en de hemel strakblauw is…. De douche staat te schitteren in het zonlicht en toont alle omgevingskleuren op zijn best. Dat is het mooie van rvs in de natuur! Wij houden ervan!


« Meer nieuws