Klaar met de winter? Maak een tuinplan en laat de lente maar komen!


Wanneer het buiten regent en sneeuwt denkt u misschien niet direct aan het maken van nieuwe plannen voor de tuin, de zomer is nog ver weg en het lijkt logisch om tuinplannen pas in het voorjaar te maken. Maar niks is minder waar!

De herfst- en winterperiode is juist de beste tijd om te starten met het maken van de tuinplannen. U heeft dan alle tijd om goed na te denken over de wensen en eisen voor uw ideale buitenruimte. U kunt zelf een mooi plan maken of een tuinarchitect vragen om mee te denken over de juiste indeling, bestrating en beplanting. En uiteraard niet te vergeten: de buitendouche! Want als u dan toch gaat beginnen met de tuin neem dan gelijk de tijd om een stukje wellness in het nieuwe buitenplan op te nemen.


Denkt u na over het plaatsen van een buitendouche?
Het plaatsen van een buitendouche kan uiteraard altijd, het is geen hogere wiskunde om deze te plaatsen en is ook mogelijk in een reeds aangelegde tuin. Maar als u toch al van plan bent om de hele tuin op de schop te nemen dan kunt u de buitendouche beter direct meenemen in de planning. U hoeft dan bijvoorbeeld niet achteraf de net zo netjes gelegde bestrating weer open te maken om toegang tot de waterleiding te krijgen. Wanneer u er vooraf goed over nadenkt kan de aansluiting op de waterleiding mooi meegenomen worden in de totale tuinaanleg, wel zo gemakkelijk. Wilt u ook graag dat er warm water uit de buitendouche komt? Dan moet deze op de cv-ketel aangesloten kunnen worden, dus ook dat kan dan gelijk meegenomen worden in het tuinplan.

Een buitendouche van LB Solutions past altijd!
Een buitendouche van LB Solutions past echt in iedere buitenruimte, van megagrote tuin tot stadstuintje. LB Solutions heeft een ruim assortiment standaard buitendouches, dit zijn vrijstaande buitendouches van rvs in zowel ronde als rechte modellen, zo is er altijd wel een model dat past bij uw tuinontwerp. En is de buitenruimte te klein voor een vrijstaande buitendouche, dan is er de douche op maat. Wij kunnen een buitendouche voor u ontwerpen die past in uw buitenruimte, u kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een douche die bevestigd wordt aan een schuur, garage, tuinmuur etc. Zo kan op zelfs op een minimaal aantal vierkante meters een heerlijke buitendouche gecreëerd worden.

Dus wilt u deze zomer ECHT genieten in eigen tuin? Start dan nu met het maken van de plannen. Heeft u meer informatie over onze buitendouches nodig? Neem dan contact met ons op. Wij versturen u graag een brochure, maar u kunt uiteraard op afspraak ook een keer kijkje komen nemen in onze werkplaats.


« Meer nieuws