LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.5 gebaseerd op 17 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Woonmaand actie 2022


Oktober = woonmaand!

Oktober staat traditiegetrouw weer geheel in het teken van wonen. De nieuwste trends op woongebied worden gepresenteerd en de nieuwe collecties staan te shinen op beurzen en in de showrooms. Oktober is daarom een perfect moment om even stil te staan bij je eigen interieur en tuin. Laat je inspireren door alle mooie nieuwe kleuren en materialen en creëer een mooi plan om van jouw huis een thuis te maken.

Outdoor trends

Op het gebied van het buitenleven gebeurt ook dit jaar weer veel. De buitenruimte wordt echt een verlengstuk van het interieur en steeds meer woonfuncties worden naar gehaald. Outdoor wellness mag daarbij niet ontbreken en de ontwikkelingen op dat gebied staan dan ook zeker niet stil.

Van al die nieuwe ontwikkelingen krijgen wij in ieder geval alweer zin om van alles in om het huis aan te pakken en dat heeft u misschien ook wel!

Bent u bezig met het maken van tuinplannen? En overweegt u om een buitendouche te plaatsen?

Aarzel dan niet langer, want de hele maand oktober ontvangt u 50% korting op een vorstlint bij aankoop van een buitendouche. De vorstbescherming (tracing) houdt de buitendouche gegarandeerd vorstvrij, waardoor u kunt genieten van de bijzondere ervaring van het douchen in de open lucht in alle seizoenen, 365 dagen per jaar.

Profiteer daarom nu van onze speciale woonmaand actie!

Actievoorwaarden

  • 50% korting op LB Solutions vorstbeveiliging (van € 425,- nu voor € 212,50).
  • Actie is geldig van 01-10-2022 t/m 31-10-2022
  • Niet geldig i.c.m. andere acties.


« Meer nieuws