LB Buitendouches 10 Beoordeling 9.3 gebaseerd op 20 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist !


Nieuw in ons assortiment: de pushknop!


Deze kraan is anders dan de open-dicht kranen die wij standaard op onze buitendouches plaatsen. De nieuwe kraan heeft een waterbesparende functie, doordat deze enkel gedurende een korte periode water geeft.

Vooral voor commercieel gebruik is dit zeer interessant! Plaatst u bijvoorbeeld een buitendouche bij een openbaar zwembad, aan het strand of bij een beachclub als service voor de badgasten? Dan is de pushkraan echt een topkeuze! De douche geeft water na indrukken van de pushkraan en blijft water geven tot de knop weer terug in zijn beginpositie is. Na enige tijd stopt de buitendouche dus automatisch met water geven. Dit bespaart onnodig waterverbruik, beter voor het milieu en uw portemonnee.

De pushkraan past op iedere buitendouche en kan dus met iedere buitendouche gecombineerd worden. Wij adviseren zeker om deze kraan te overwegen bij commercieel gebruik van de buitendouche, maar ook voor priv├ędoeleinden is deze uiteraard zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die het heerlijk vinden om te spetteren onder de buitendouche maar, door andere afleidingen, snel vergeten om de douche ook uit te zetten wanneer zij deze niet meer gebruiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de pushkraan, of over onze buitendouches in het algemeen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. 


« Meer nieuws